Crush: Rutistua, rutistaa, ihastua, ihastella, murskata, murskaantua, törmätä, tavata

Todellisuuden tutkimuskeskuksen Taidetta Sateenkaarisenioreille -hanke tarjoaa sateenkaarisenioreille tanssi-, musiikki ja tarinatyöpajoja sekä taidelähtöisiä kotikäyntejä. Hanketta rahoittaa Helsingin kaupunki. Lisäksi joka toinen kuukausi järjestetään sukupolvien välisiä kohtaamisiltoja, Villa Salinissa, Lauttasaaressa. Ensimmäinen kohtaamisilta järjestetään la 14.10 klo 12-14. Kaikki toiminta on maksutonta ja avointa kaikille sateenkaari-ihmisille tai sitä pohtiville.

Hanke huipentuu esitysluonnokseen, Crush[ing], joka yhdistää Queer Dance Group -tanssiyhteisön eri-ikäisiä tanssijoita sekä senioriryhmiä. Crush[ing] -ulostulo tapahtuu keväällä 2024.

Osallistumisen tapoja on monia. Voit ilmoittautua maksuttomiin ryhmiin verkkolomakkeella. Tai varata kotikäynnin laittamalla sähköpostia tai soittamalla Eeville. Lisätietoja ryhmien aikatauluista ja kotikäynneistä löydät kotisivuiltamme!

Lisätietoja antaa: Eevi Tolvanen, eevi@todellisuus.fi / +358 41 314 6861 | Instagram: @realityrescen | Facebook

Turun Mummolaakson pikkujoulut ti 5.12. klo 18-01

Ravintola Kåren, Hämeenkatu 22, 20500 Turku

Merkkaa päivä ylös ja seuraa somekanavistamme tarkempia tietoja. Luvassa jälleen tapahtuma, jossa et voi olla viihtymättä!

Turun Seudun Mummolaakson Facebook-ryhmä.

Mummolaaksojen yhteinen Instagram