Uutisarkistopoiminto:

Vappuhipat Bottalla 30.4.2024

 

Vapputunnelma alkaa täältä, tule tanssimaan ja tapaamaan muita simasuita.

Bottan juhlakerros ja Snellman-kabinetti (2. krs), Museokatu 10, 00100 Helsinki, klo 18-24

Vappuaatto on juhlan paikka ja kesämielen kohotus. Vapauta siis kaapista valkolakkisi, komistaudu vappuhatulla tai asustaudu serpentiineillä ja suuntaa Bottalle! Sapfiselle yleisölle sopivasti Mantan lakitus on tänä vuonna Kansalaistorilla kivenheiton päässä.

Musavastaavana iki-ihana dj Lailis. Ensimmäinen tunti klo 18-19 paritanssia. Illan mittaan menobiiseinä soivat mm. lattarit, diskohitit, slovarit ja euroviisut ... paritanssia unohtamatta. Rauhallisempi seurustelu onnistuu Snellman-kabinetissa.

Tervetuloa mukaan kuplivaan tunnelmaan kaikenikäiset lesbisestä seurasta kiinnostuneet naiset 18-v. ylöspäin. Pyörätuolilla tai rollaattorilla liikkuessa ulko-oven rapuille saa henkilökunnalta teleskooppirampit ja juhlakerrokseen pääsee lavahissillä.

Liput paikan päältä kortilla tai käteisellä 17€ / jäsenet 12€ (Mummolaaksot tai Setan jäsenjärjestöt) ja eteispalvelumaksu. Kello 18-20 ehtii vielä lunastaa Mummolaakson vuosijäsenyyden 2024 jäsenrekrytointipisteellä ja säästää heti 5€ lipun hinnassa.

Kutsu frendit mukaan facebookissa ja instagramissa!