Uutisarkistopoiminto:

Jyväskylä: Lesboriemun kakkutreffit 26.4.2024

 

Lesbonäkyvyyden päivänä keskustellaan yhteisökuulumisista Jyväskylän alueella.

Matara, Matarankatu 6, 40100 Jyväskylä. Kokoustila "Talvikki" 2. krs. Tila on esteetön, hissillä saavutettavissa.

Mummolaakso ry ja Jyväskylän Seta ry kutsuvat juhlimaan lesbonäkyvyyden päivää kakun ja kevätaurinkoisen ajatustenvaihdon kera Matarassa.

Tule nostamaan malja (0%) lesboelämän iloille, olitpa sitten pesunkestävä lesbo tai hengessä mukana muulla sateenkaarevalla identiteetillä!

Illan aluksi Mummolaakso tutuksi -esitys ja lesboaktivismin uusia tuulia maailmalta: EuroCentralAsian Lesbian* Community EL*C. Esittelijänä Virva Hepolampi.

Lbtq-naisten yhteisöjä, hyvinvointia ja yhdenvertaisuutta edistävän kansainvälisen EL*C- verkoston myöntämällä hankeavustuksella Mummolaakso matkustaa tänä vuonna kotipesästään Helsingistä tutustumaan naisten toimintaan muualla maassa sekä keskustelemaan ikäkysymyksistä lesbofokuksella. Jyväskylässä mummolaaksolaista paikallistoimintaa virisi jo vuonna 1995, mutta miltä Jyväskylän ja lähialueen lesboelämä tänään näyttää ja tuntuu? Millaisia terveisiä ja toimintaideoita Sinä heittäisit sapfiseen toivomuskaivoon? Kenen tai minkä kunniaksi skoolaisimme tänään? Mukana keskustelemassa Jyväskylän Setan naistenryhmän vetäjä Maria.

Tervetuloa mukaan liputtamaan ja tutustumaan! Kutsu kaverit mukaan facebookissa ja instagramissa.

Tapahtuma on osa EL*C:n ja EU:n rahoittamaa Piireissä mukana kaiken ikää -hanketta. Lue lisää hankkeesta.

Hankkeen sisällöt ovat yksin toteuttajan Mummolaakso ry:n vastuulla, eivätkä välttämättä heijasta EuroCentralAsian Lesbian* Communityn eikä Euroopan unionin näkemyksiä.