Uutisarkistopoiminto:

Kuka mummon hännän nostaa ellei mummo itse? 4.5.2024

 

Turun Mummoristeilyllä keskustellaan lbtq-mummojen näkyvyydestä.

Viking Grace seminaaritila, 24h risteily iltalähdöllä

Legendaarisella Turun Mummoristeilyllä järjestettävä alustettu keskustelu on osa Piireissä mukana kaiken ikää –hankkeen ohjelmaa ja Turun Seudun Mummolaakson 25-juhlavuoden toimintaa. Keskustelun teemana on Mitä voimme tehdä sateenkaarisenioreiden näkyvyyden lisäämiseksi

Tule risteilemään ja keskustelemaan tärkeästä aiheesta laivan seminaaritilaan lauantaina klo 12-14 (Suomen aikaa). Risteilystä ja sen muusta ohjelmasta lisätiedot täällä.

Väki vanhenee ja myös sateenkaarisenioreiden määrä kasvaa. Silti yhdenvertainen ja arvokas kohtelu ei ole ikääntyneille sateenkaari-ihmisille vieläkään itsestäänselvyys. Mitä voimme tehdä edistääksemme ihmisarvoista, turvallista ja omannäköistä vanhuutta ihan jokaiselle? Miten osaltamme vaikutamme siihen, ettei vähemmistöihin kuuluvien tarvitse ikääntyessään jäädä yksin?

Keskustelu sopii kaikenikäisille :) Vaikka ei ikääntyminen vielä häämöttäisikään, aina voi pohtia, mitä voi tehdä jonkun muun, ja samalla ehkä oman tulevaisuutensa, hyväksi. Keskustelun alustaa Turun Seudun Mummolaakson Tampereen vahvistus, sosionomi (AMK) Virve Raittinen.

Opinnäytetyössään Haluaisin kuunnella sinua Raittisen aiheena oli sateenkaarisenioreiden näkyvyyden lisääminen vanhuspalveluissa. Osana opinnäytetyötä Raittinen teki yhdessä sateenkaarisenioreiden kanssa 4-osaisen podcast-haastattelujen sarjan, joka on kuultavana Spotify-palvelussa

Tilaisuuden alussa tarjotaan aamupala klo 12, tulethan ajoissa.

Instagram

Piireissä mukana kaiken ikää -hanketta rahoittaa EuroCentralAsian Lesbian* Community ja Euroopan unioni. Hankkeen sisällöt ovat yksin toteuttajan Mummolaakso ry:n vastuulla, eivätkä ne välttämättä heijasta EuroCentralAsian Lesbian* Communityn eikä Euroopan unionin näkemyksiä.