Uutisarkistopoiminto:

Legendaarinen Turun Mummoristeily 3.-4.5.2024

 

Risteilyllä virkistystä, asiaa ja juhlatunnelmaa.

Turun Linnansatama, Ensimmäinen Linja, 20100 Turku

Turun Seudun Mummolaakso kutsuu ystävät ympäri Suomea risteilylle! Tänä vuonna risteily on osa 25-vuotisjuhlavuoden toimintaa. Toimi nopeasti ja varaa paikkasi, maksettavaksi matka tulee kuukausi ennen lähtöpäivää.

Jokainen varaa itse matkansa perjantaina 3.5. illalla lähtevälle 24h risteilylle. Laiva on Viking Grace ja risteily on Turku-Tukholma-Turku.

Seminaaritila on varattu lauantaiksi klo 12-14 (Suomen aikaa). Lauantain yhteinen ohjelma seminaaritilaan tuotetaan yhdessä Mummolaakso ry:n kanssa osana hanketta Piireissä mukana kaiken ikää. Alustetusta teemakeskustelusta lisätiedot täällä.

Turun Seudun Mummolaakso tarjoaa juhlavuoden kunniaksi kaikille risteilyyn osallistuville perjantaina alkumaljan sekä lauantaina seminaaritilassa myöhäisen aamupalan klo 12. Risteilyllä on aikaa tutustua myös vapaasti hauskanpidon lomassa mummolaaksolaisiin ja ideoida yhdessä tulevaa.

Ilmoittaudu mukaan ma 22.4. mennessä turunmummot@gmail.com. Jos olet tulossa seminaaritilaan aamupalalle, kerro samalla mahdollisista allergioista ja erityisruokavaliosta.

Tervetuloa mukaan seilaamaan!