Uutisarkistopoiminto:

Vuosikokous 10.3.2024

 

Yhdistyksen toiminta pähkinänkuoressa livenä ja etänä. Tule mummistiimiin 2024!

Maikki Friberg -koti, Bulevardi 11 A 1, 00120 Helsinki ja Google Meet -etäkokouksena, klo 15

Yhdistyksen ylintä päätösvaltaa käyttää vuosikokous, jonne kaikki jäsenet kutsutaan ottamaan kantaa toiminnan järjestämiseen ja hallinnon asianmukaisuuden valvontaan. Esityslistalla ovat sääntömääräiset asiat.

Vuosi 2024 on paitsi Suomessa myös maailmanpoliittisesti suuri vaalivuosi. Mummolaakson hallituspaikkojen täyttämiseen ei liity suurta poliittista jännitysnäytelmää, mutta useiden pitkäaikaisten aktiivien jättäessä tänä vuonna hallitustyöskentelyn on vetovastuullisten riveissä paljon täydennettävää. Hallituksen jäsenet suunnittelevat ja pyörittävät vapaaehtoisina monenlaista mummistoimintaa, vastaavat hallinnosta ja tiedotuksesta. Asetu ehdolle ja esittele kokouksessa millaista kokemusta ja näkemystä toisit hallitukseen.

Kokouksessa kahvia, teetä ja pientä purtavaa.

Ilmoittaudu kokoukseen 3.3. mennessä sähköpostitse mummolaakso.ry@gmail.com ja kerro osallistutko etänä vai paikan päällä. Osallistumislinkki etäosallistujille lähetetään 9.3. mennessä.

Jos et ole vielä jäsen tai aiempi jäsenyytesi ei ole enää voimassa (et saanut jäsentiedotetta 2024/1 ja tämän vuoden jäsenlaskua) täytä jäsenhakemus 20.2. mennessä.