Uutisarkistopoiminto:

Teatterivierailu: Tytöille jotka ajattelevat olevansa yksin 17.2.2024

 

Kasvutarinan teemana rohkeus, nähdyksi tuleminen ja omaan juttuun uskominen.

Suomen Kansallisteatterin suuri näyttämö, Läntinen Teatterikuja 1, 00100 Helsinki

*** Loppuunmyyty! ***

Koskettava ja ajatuksia herättävän tarina nuoresta naisesta etsimässä omaa tietään vapauteen keskenään ristiriitaisten yhteisöjen puristuksessa.

Yhteisönsä ankarien sääntöjen ja kantaväestön ennakkoluulojen alla elävä nuori livahtaa salaa leffan päivänäytökseen ja Tyttöjen talon turvaan. Myöhemmin tästä somalialaisesta tytöstä kasvaa arvostettu yhteiskunnallinen vaikuttaja. Tapahtumapaikkana on Helsinki, josta poiketaan niin Lontooseen kuin Mogadishuun. Tarinan päärooli on jaettu kahdelle loistavalle näyttelijälle: Safiya Abukar esittää päähenkilöä nuorena ja Emilia Neuvonen aikuisena.

Näyttämöteos pohjautuu suurelta osin Ujuni Ahmedin ja Elina Hirvosen samannimiseen kirjaan (WSOY, 2022) mutta ottaa myös taiteellisia vapauksia ja luo aiheesta omalakisen fiktiivisen näkemyksen. Ohjaus: Satu Linnapuomi

Huom! Varaa ja maksa lippusi viimeistään 16.1. Liput 29€ Mummolaakson jäseniltä ja 39€ muilta. Sitova ilmoittautuminen (info@mummolaakso.fi) sekä maksu Mummolaakson tilille FI16 6601 0001 1859 82. Ilmoittauduttuasi odota ennen maksamista, että saat varmistusilmoituksen.