Uutisarkistopoiminto:

Syyskemut kekrin hengessä 20.10.2023 klo 18-00

 

Draivia tanssilattialla ja kekrin taikaa. Tule ja ihastu!

Bottan juhlakerros (2. krs), Museokatu 10, 00100 Helsinki

Kekrin aikaan työtä ei tehdä enemmän kuin on välttämätöntä, joten perjantaina penaali kiinni ajoissa ja kohti Bottaa! Lokakuun harmaudesta vapaa vyöhyke, Mummis-tanssit kutsuu viihtymään ja irrottelemaan ihan livenä.

Musiikista vastaa pitkän linjan ammattilais-dj Awa. DJ Awa on soittanut ja soittaa Suomen suurimpien artistien kanssa Suomen suosituimmissa paikoissa. Hänellä on myös Helsingissä useampi oma klubi-iltansa. ”Soitan pääasiassa omalla twistillä kipaleita, joista voi ottaa kiinni, nostaa kädet ilmaan ja laulaa mukana. En vierasta mitään genreä, mutta tyylikkäät ja seksikkäät remixit ovat minun juttuni!”

Ensimmäinen tunti on korvamerkattu paritanssille. Juhlasalin ohella käytössämme on samassa kerroksessa yksi kabinetti hillitympään hengailuun ja satoisien kesämuistojen vaihtamiseen.

Tulkaahan juhlimaan kaikenikäiset lesbisestä seurasta kiinnostuneet naiset 18-v. ylöspäin. Pyörätuolilla tai rollaattorilla liikkuessa ulko-oven rapuille saa henkilökunnalta teleskooppirampit ja juhlakerrokseen pääsee lavahissillä.

Liput paikan päältä kortilla tai käteisellä 17€ / jäsenet 12€ (Mummolaaksot tai Setan jäsenjärjestöt) ja eteispalvelumaksu.

Tykkää ja jaa tapahtumaa somessa: Instagram | facebook