Uutisarkistopoiminto:

Mummo-osasto Helsinki Pride kulkueessa 1.7.2023

 

Olethan mukana näyttämässä omaa sateenkaaren sävyäsi yhdevertaisuuden puolesta!

Lataa tästä

Senaatintori, 00170 Helsinki

Mummolaakso on mukana Helsingin prideviikolla 26.6.-2.7. yhteisökumppanina. Teemana on Riemu ja kapina. Siinä hengessä kutsumme kaikki Mummolaakson ystävät osallistumaan lauantaina kulkueeseen yhdistyksen banderollin keralla.

Kokoontuminen Senaatintorilla alkaa klo 11 ja liikkeelle lähtö klo 12.

Mummolaakson osasto sijaitsee kulkueessa blokissa 1 paikalla 8, ensimmäisen eli Helsinki Pride Yhteisön rekan perässä. Blokissa edellämme ovat: 1. Sateenkaariseniorit, 2. Seta, 3. Translasten ja -nuorten perheet, 4. Trasek, 5. Sateenkaari-ihmisten perhesuhdekeskus, 6. Sukupuolen moninaisuus näkyväksi / Isio ja 7. MSC Finland Tom´s Club. Takana seuraavat 9. Aseksuaalit, 10. Svenska Hörnan ja 11. Sateenkaari-ikkuna ry

Reitistä ja sen estellisyydestä: Alkumatka Aleksanterinkatua Pohjoisesplanadille asti on mukulakivikatua, kuten myös Fabianinkadulla ja osalla Eteläistä Makasiinikatua. Aleksanterinkadulla kulkee raitiovaunukiskot, jotka saattavat hankaloittaa apuvälineen kanssa liikkumista. Kasarmikadulla Kirurgista sairaala kohti ylämäen jyrkkyys on n. 7,5 % ja sen jälkeen alamäki 7,8% eli mäkiosuuksilla voi tarvita apuvälineen kanssa työntöapua. Muista huolehtia nesteytyksestä!

Erilaisiin pridetapahtumiin pääsee osallistumaan kymmenillä muillakin kotimaan paikkakunnilla, tarkista oman alueesi ja lomakohteidesi tiedot Setan päivittämältä 2023 Pride-tapahtumien listalta.

Jos haluat tehdä Mummolaaksoa näkyväksi oman kylän, kunnan tai metropolin prideulkoiluissa, voit askarrella mukaan mummisviirejä tältä verkkosivulta vapaasti tulostettavasta pdf-tiedostosta. Liput liehumaan!

Lataa 2-puolinen pdf-tiedosto. Tulosta pdf sivun molemmille puolille kääntäen pystysuunnassa lyhyen reunan ympäri. Teippaa tai liimaa lyijykynän paksuiseen 40-45 cm keppiin. Jäykempi paperi parempi mutta toimii tavallisella kopiopaperillakin.