Uutisarkistopoiminto:

Lukulepakot lukuhaaste 2022

 

10 kohdan lukuhaaste kirjoista, jotka puhuttelevat myös lbtq-näkökulmilla.

Lukuhaaste on saanut innoituksensa Helmet-lukuhaasteesta. Myös Mummolaakso haluaa motivoida lukemaan enemmän sekä jakamaan vinkkejä ja mielipiteitä lbtq-teemaisesta kirjallisuudesta.

Lukuhaasteesta on pyritty tekemään helposti lähestyttävä valitsemalla tällä kertaa vain 10 haastekohtaa. Niistä äänestettiin Mummolaakson fb-sivuilla tammikuussa.

Kuinka osallistun?

  • facebookissa on oma Lukulepakot-lukuhaaste 2022 -ryhmä , jossa jokaisella haasteelle on oma kohtansa keskustelua varten. Liity ryhmään ja aloita vapaasti myös muita keskusteluja kirjallisuudesta!
  • Hae vinkkejä haasteisiin sopivista kirjoista ryhmästä, verkosta, tutuilta, omasta hyllystä. Haasta samalla itseäsi uusien ja erilaisten tekstien pariin.
  • Kirjaa lukemasi kirjat oheiselle lomakkeelle: excel tai pdf. Kun olet lukenut kaikki 10, julkaise listasi fb-ryhmässä tai lähetä info@mummolaakso.fi. Lisääthän listaan suosituksia tai kommentteja. Suosituksista tehdään vuoden lopussa tiivistelmä Mummolaakson jäsentiedotteeseen.
  • Lukuhaaste on iloista lukemisharrastuksen jakamista. Sinun ei tarvitse "suorittaa" mitään, jollet halua. Voit osallistua keskusteluihin ja kirjojen vinkkaamiseen, vaikket pitäisikään omaa listaa.
  • Myös äänikirjoja kuuntelemalla voit osallistua. Voit myös keksiä omia luovia tapoja suorittaa lukuhaastetta.
  • Pidetään keskustelu somessa mukavana ja ystävällisenä. Kirjoja voimme arvostella, mutta älkäämme arvostelko toisiamme!