Luontokeskus Haltia, Nuuksiontie 84, 02820 Espoo

Tulossa patikointiretki Nuuksion kansallispuistossa. Kokoontuminen luontokeskus Haltian pihalla klo 10.

Retken kesto ruokataukoineen noin 4 tuntia. Omat eväät ja retkivarusteet mukaan! Patikoimme yhteensä noin 3 tuntia leppoisaa vauhtia. Retkelle on ilmoittautuminen ja se toteutuu kun osallistujia on vähintään kahdeksan. Ilmottaudu siis mukaan 9.6. mennessä: info@mummolaakso.fi.

Lisäkysymyksiä voi laittaa Mummolaakson fb-ryhmän seinälle.

Kaivopihan karaokekellari/Karhukabinetti, Mannerheimintie 3, 00100 Helsinki

Vanhan kellarin Karhukabinetti on Helsingin legendaarisimpia lesbojen ja bi-naisten tapaamispaikkoja. Meikäläisten suosiossa Karhukabinetti oli epävirallisen tiedon mukaan 70-luvun puolivälistä 80-luvun taitteeseen saakka. Myös ravintolan itsepalvelupuolella istuttiin, ja jotkut lesbot ovat muistelleet käyneensä Vanhan kellarissa jo 60-luvulla 'peiteseuran' eli homomiesten kanssa.

Nykyään kellarissa toimii S-ryhmään kuuluva karaokebaari. Karhukabinetti on edelleen olemassa. Mummolaakson muisteluvuoden kunniaksi olemme varanneet tämän pienen mutta maineikkaan kabinetin lesbisiä ravintolamuisteluita varten HelsinkiPride-viikolla. Tervetuloa arki-illan istujaisiin perinteisessä kellarihengessä! 

Eteispalvelumaksu 3€, ikäraja 18v. Ruuat (hodareita) ja juomat ostetaan salin baaritiskiltä. Myyntitakuun vuoksi mainitse maksaessasi Karhukabinetti.

Mummoryhmä Hki-Pride-kulkueessa la 1.7. klo 12

Tervetuloa osallistumaan Helsinki Priden kulkueeseen mummolaaksolaisten hyvässä seurassa. Priden teemana on itsenäisyyden juhlavuodesta nouseva "Vapaus ja vastuu".

Lähtöpaikka on Kansalaistori Musiikkitalon ja Kiasman välissä, jossa kokoonnutaan klo 12.00. Kulkueen järjestäytyessä tähystä Mummolaakson keltaista auringonkukkabanderollia ja liity joukkoon. Kulkue lähtee liikkeelle klo 13 ja päätyy Kaivopuistoon Priden puistojuhlaan. Jatkot Sherrykahvitansseilla Bottalla.

Tule juhlimaan vapauksiamme ja vastuitamme, ylle jotain värikästä ja ainakin jotain keltaista. Mieti kernaasti valmiiksi priden teemaan ja Mummolaaksoon sopivia iskulauseita.

http://www.helsinkipride.fi/

Sherrykahvitanssit Bottalla la 1.7. klo 17-23

Bottan juhlasali 2. krs, Museokatu 10, 00100 Helsinki

Mummolaakson päivätansseista paras loppunostatus HelsinkiPride-viikonlopulle. Tanssia, tapaamisia, irrottelua, sherryä ym virvokkeita. 

Liput 10/15 €, alennus Mummolaakson ja Setan jäsenjärjestöjen jäsenkortilla. Vain käteistä lipunmyynnissä. Bileet ovat naisille, ikäraja 18v.

Kirjoituskilpailu lesbojen ja bi-naisten elämästä 18.3.-31.12.2017

Mummolaakso kutsuu osallistumaan kirjoituskilpailuun, jossa kerätään ja jaetaan muistitietoa lesbojen ja bi-naisten elämästä. Kilpailu avattiin Lesbohistoriallisessa muistelutyöpajassa Helsingissä ja osallistua voi vuoden loppuun asti.

Muistelutekstejä on tarkoitus julkaista yhdistyksen tiedotteissa ja ne luovutetaan Työväen Arkiston LHBT-historian kokoelmaan.

Kilpailun tuomarina on tietoasiantuntija Eva Isaksson, joka on toiminut mm. Seta-lehden päätoimittajana ja kolumnistina sekä sapfisten sähköpostilistojen internet-aktivistina. Paras teksti palkitaan 200 euron rahapalkinnolla.

Avaa kirjoituskilpailukutsu tästä:

Linkki kirjoituskilpailukutsuun