Kinky Boots la 23.2. klo 19

Helsingin kaupunginteatteri, suuri näyttämö, Eläintarhantie 5, 00530 Helsinki

Liput 78 € ei-jäsenet, 63 € Mummolaakson jäsenet. Sitovat ilmoittautumiset 30.1. mennessä info@mummolaakso.fi. Ilmoita, oletko jäsen. 

Sensaatiomainen, parhaana musikaalina Tony-, Grammy- ja Olivier-palkittu, vuosikymmenen suurin, seksikkäin ja sydämellisin show saapui vihdoin Helsinkiin.

Pop-ikoni Cyndi Lauperin säveltämä jaHarvey Fiersteinin käsikirjoittama musikaali Kinky Boota juhlistaa erilaisuutta, ystävyyttä ja ennakkoluulojen voittamista.

Kinky Boots vie sinut vuoristoradan vauhdilla tehdashallien hämärästä muotimaailman huipulle. Isänsä konkurssin partaalla olevan kenkätehtaan perinyt Charlie on epätoivoinen kaatuvan yrityksensä kanssa. Apuun saapuu kuin luonnonvoima, glitterin ja höyhenien keskeltä, hurmaava viihdetaiteilija Lola seurueineen villin ideansa kanssa. Tämä pari, jolla ei pitäisi olla mitään yhteistä, yltää lopulta uskomattomiin saavutuksiin, joista muut vain uneksivat.

Kinky boots on Kaupunginteatterin uusi musikaali, jossa on potkua suurella sydämellä! Avaa sydämesi, laita korkokengät jalkaan ja tule kokeilemaan fantastinen show joka on rakkauden asialla!
 

Vuosikokous su 10.3. klo 15

Maikki Friberg -koti, Bulevardi 11 A 1, 00120 Helsinki

Arvoisa Mummolaakson jäsen, tervetuloa kuulemaan yhteenveto vuoden 2018 toiminnasta ja taloudesta sekä luomaan suuntaviivat Mummolaakson 25. synttärivuodelle. 

Tai tule ja ilmoittaudu ehdokkaaksi vuoden 2019 hallitukseen tai vapaaehtoistoimijaksi oman kiinostuksesi mukaiseen toimintaan. Yhdistyksen hallituksen ja aktivistien porukassa löytyy tilaa osaaville asianharrastajille, intohimoisille ideanikkareille, järjestörutiinien tunnollisille pyörittäjille ja muille tekemisen meinigissä viihtyville.

Asialistalla ovat sääntömääräiset asiat: tilinpäätös, toimintakertomus, talousarvio, toimintasuunnitelma ja henkilöiden valinta luottamustoimiin. Tarjolla karjalanpiirakoita ja muita kokousvirvokkeita.

Muistathan maksaa jäsenmaksusi 2019 ennen kokousta!
 

Maalisbileet Suvilahdessa la 23.3. klo 20-02

Suvilahti TBA, Kaasutehtaankatu 1 (rakennus 8, Kojehuone), 00540 Helsinki

Palaamme taas tuttuun mutta uudistuneeseen bilemestaan. Suvilahti TBA, eli entinen ravintola Lämpö, löytyy läheltä kaasukelloa. Kävelyreitti Kalasataman metroasemalta 400 metriä tai Sörnäisten rantatieltä Suvilahden pysäkiltä parisataa metriä (bussit 16, 55 ja monet yöbussit). 

Musiikista vastaa DJ Lailis. Ravintolasta saatavana myös iltapalaa.

Merkkaa kemut kalenteriisi, lisätietoja keväämmällä.
 su 10.2. esitykset klo 15:15 ja 18:00
Suomenlinna, Tenalji von Fersen

Suuren suosion ja arvostelumenestyksen saanut tamperelaisen naiskuoro Telluksen kuoroteos Susinartut tulee yleisön pyynnöstä vielä kerran Helsinkiin. 

Susinartut on dramatisoitu, liikkuva kuoroteos, joka perustuu Suomen sisällissodassa vangiksi jääneiden naisten kirjoittamiin runoihin ja lauluihin, joita ei ole ennen julkaistu.Teos pohtii naisiin kohdistuvaa vihaa sata vuotta sitten ja tänä päivänä. Häpeämättömän ja vapauttavan esityksen perimmäinen viesti on naisten ja tyttöjen oikeus aktiiviseen kansalaisuuteen ilman vihaa ja väkivaltaa.

Teoksen ovat säveltäneet MuM Petra Poutanen-Hurme ja MuM Tellu Turkka. Dramaturgia, koreografiasta ja näyttämöohjaus: TaM Päivi Järvinen.

Lisätietoja: https://susinartut.fi/
Ennakkolipunmyynti: holvi.com/shop/Susinar<wbr />tut/
Käsiohjelma

Jäsenenä pysyt kuulolla Mummojen menoista

Jäsenmaksun maksamalla saat alennusta koko vuoden bileistä, teatterivierailujen lipuista, retkien osallistumismaksuista ja muista mieltäkohottavista tapahtumista. Ja jäsentiedotteen meilitse pdf:nä tai postitse kotiin.

Jäsenmaksut 2019:

  • perusjäsenmaksu 30 €
  • pienituloiset 20 €
  • kannatusjäsenmaksu 100 €

Ilmoita osoitteenmuutoksesta info@mummolaakso.fi.

Lue lisää!