Vuosikokous la 14.3. klo 18-20

Suvilahti TBA, Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki

Kokouksessa vedetään yhteen päättyneen 25. toimintavuoden saldo sanoin ja numeroin: esitellään toimintakertomus ja tilinpäätös vuodelta 2019. Alkaneelle vuodelle vahvistetaan toimintasuunnitelma ja talousarvio. Keskustellaan tulevista tapahtumista, taloudesta ja yhdistyksen kehittämisestä. Valitaan myös hallitus ja puheenjohtaja organisoimaan toimintaa toisen neljännesvuosisadan käynnistyessä sekä toiminnantarkastaja varanaisineen.

Tervetuloa jäsenet ja jäseneksi paikan päällä liittyvät osallistumaan kokoukseen ja yhdistyksen vapaaehtoistyöhön. Toimeliaassa hallituksessa on tilaa myös uusille lesbisen aktivismin airueille. Kokousvirvokkeina on kahvia, teetä sekä pikkusuolaista. Vuosikokoukseen osallistuvat pääsevät ilmaiseksi illan tansseihin.

Muistathan maksaa jäsenmaksusi 2020 ennen kokousta!
 

Kevätkemut la 14.3. klo 20-01

Suvilahti TBA, Kaasutehtaankatu 1, 00540 Helsinki

Pitkästä aikaa joraamme taas Suvilahden särmikkään historiallisessa miljöössä Kojehuoneessa (rakennus 8), Kalasataman kulmilla.

Merkkaa partytime kalenteriin, lisätietoja seuraa lähempänä.

 

Jäsenenä pysyt kuulolla Mummojen menoista

Jäsenmaksun maksamalla saat alennusta koko vuoden bileistä, teatterivierailujen lipuista, retkien osallistumismaksuista ja muista mieltäkohottavista tapahtumista. Ja jäsentiedotteen meilitse pdf:nä tai postitse kotiin.

Jäsenmaksut 2020:

  • perusjäsenmaksu 30 €
  • pienituloiset 20 €
  • kannatusjäsenmaksu 100 €

Ilmoita osoitteenmuutoksesta info@mummolaakso.fi.

Lue lisää!