Sherrykahvitanssit Bottalla la 12.9. klo 17-23

Bottan juhlasali 2. krs, Museokatu 10, 00100 Helsinki

Helsinki Priden uudessa aikataulussa 7.-13.9.2020 Mummolaakson päivätanssit ovat tutulla paikallaan viikon loppuhuipennuksena. Tanssia, tapaamisia, irrottelua, sherryä ym. virvokkeita .

Biisit tanssilattialle heittää DJ Hani, ensimmäistä kertaa mummiskemuissa! Omille bravuureille on tarjolla estradi ja myötäelävä yleisö Minniksen emännöimässä karaokessa 3. kerroksessa. Pidetään myös baari pystyssä ja ravintolahenkilökunta töissä haastavina aikoina.

Liput 10/15 €, alennus Mummolaakson ja Setan jäsenjärjestöjen jäsenkortilla. Bileet ovat kaikille naisille, ikäraja 18v.

Särsjärven leirikeskus
Hämeenlinnantie 357, 17500 Padasjoki

Lataa akut viikonloppuleirillä Padasjoen kirkonkylän lähettyvillä! Leirikeskuksessa on kaikkinensa 46 majoituspaikkaa ja isossa pääsalissa riittää tilaa seurusteluun, ruokailuun ja rupatteluun takkatulen äärellä.

Luonnon helmassa voi ulkoilla, sienestää, marjastaa, kalastaa ja soudella omaan tahtiin tai porukassa. Rantasaunassa on hyvät löylyt sekä uimalaituri viileitä vesiä pelkäämättömille. Hyvällä säällä voidaan keitellä nuotiopaikalla nokipannukahveja avec, paistella makkaroita ja mahdollisia kalansaaliita. Osallistua voi mölkkyyn, pingis-cupiin sekä sopivasti haastavien seurapelien joukkuekisoihin.

Majoitus on 2-3 hengen huoneissa riippuen osallistujamäärästä. Koirat ovat sallittuja. Pakkaa mukaan lakanat, pyyhe ja virvokkeet. Omat virvelit, pingismailat tms liikuntavarusteet voi myös tuoda mukana. Matkaa Helsingistä on 160 km ja Tampereelta n. 115 km.

Perjantai-illasta sunnuntaihin kestävän täysihoitoviikonlopun hinta on Mummolaakson jäsenille 100€ ja ei-jäsenille 150€. Sitovat ilmoittautumiset: info@mummolaakso.fi.