Seurasaari, 00250 Helsinki

Ulkoilua hyvässä seurassa Seurasaaressa. Ota halutessasi mukaan kävelysauvat ja retkievästä. Aurinkoisella säällä ulkoilun voi aloittaa iltapäivällä klo 16 uimalasta, naisten aidatulta nudistirannalta (saaren länsirannalla). Uimala oli 1970-1980-lukujen taitteessa lesbojen suosiossa. Siellä hengailtiin yksin tai porukalla, ja auringonoton ohella bongailtiin muita lesboja ja naispareja - flirttailua ja iskumeininkiä poissulkematta. Tule testaamaan historiallisen naturistiuimalan rantatunnelma mummojengin kanssa eevan asussa tai oben ohne. Uimalassa on WC, ulkosuihku ja pukusuoja.

Klo 18 alkaa reipas kävelyretki Seurasaaren sillan saarenpuoleisessa päästä Mieritzin kahvihuoneelta jatkuen kirkkoveneiden kautta saaren ympäri. Suotuisalla säällä otetaan illan päätteeksi Kyykkäkentällä erä petankkia, Mummolaakson alkuvuosien suosikkipeliä ja halukkaat voivat jäädä nautiskelemaan eväitä grillipaikalle. Seurasaareen kulkee keskustasta bussi 24.

Mummolaakso-osasto Pride kulkueessa la 29.6. klo 12

Senaatintori, 00170 Helsinki

Vierivät kivet eivät sammaloidu! Tämän vuoden Helsinki Priden teema on 'liike'. Tule mukaan kulkueeseen näkymään ja pitämään ääntä myös kypsempien ikäluokkien lbt-naisten puolesta. Tai Dyke Power -hengessä ilman ikärajaa. Mummolaakso osallistuu omalla osastolla, jonka tunnistat keltaisesta banderollistamme. Auringonkukan keltaista saa suosia koristautumisessa.

Järjestäytyminen klo 11 alkaen, lähtö klo 12. Alustava kulkuereitti: Senaatintori - Unioninkatu - Aleksanterinkatu - Mannerheimintie - Eteläesplanadi - Kasarmikatu - Neitsytpolku - Kaivopuisto. Matkan pituus on noin 2,5 km. Reitin varrella on mukulakivikatua, raitiovaunukiskoja sekä muutamia mäkiä.

Sherrykahvitanssit Bottalla la 29.6. klo 17-23

Bottan juhlasali 2. krs, Museokatu 10, 00100 Helsinki

Mummolaakson mahtavat päivätanssit kaikenikäisille naisille huipentavat jälleen Pride-viikon hyvät tunnelmat. Vienti tanssilattialla alkaa heti ja hulvatonta irroittelua riittää viisi kokonaista tuntia. Dj Lailis pitää tanssijalat liikkeessä mehukkaalla kesämusalla ja Minniksen karaoke villitsee naiset klo 18-22.

Näistä kemuista ei kannata jäädä paitsi.

Liput 10/15 €, alennus Mummolaakson ja Setan jäsenjärjestöjen jäsenkortilla. Bileet ovat naisille, ikäraja 18v.

Omat tekstit -ryhmä ma 12.8. klo 18-20

Maikki Friberg -koti, Bulevardi 11 A 1, 00120 Helsinki

Pienryhmä sekä kaunokirjallisen että asiatekstin kirjoittajien tueksi. Kesätauon jälkeen seuraava tapaaminen Unionilla elokuussa. Tervetuloa mukaan myös ilman ennakkoilmoittautumista!

Lisätietoja antaa johanna_pakkanen(at)yahoo.com.
 

Mummolaakson 25-vuotissyntymäpäivien Juhlatanssit la 31.8.

Ravintola Väinö Kallio, Hämeentie 11, 00530 Helsinki

Totta se on, Mummolaakson perustamisesta 13.8.1994 on pian kulunut neljännesvuosisata. Yhteisöllistä henkeä ovat alusta asti olleet tukemassa tanssimisen vahva traditio ja monet ikimuistoiset illanvietot. Näissä tansseissa juhlitaan naistenvälistä säpinää, kipinää ja ystävyyttä spesiaaliohjelmalla ravintola Väinö Kallion historiaa henkivässä art deco -miljöössä.

Illan aluksi tarjoamme Mummolaakson jäsenille lasin kuohuvaa syntymäpäivän kunniaksi klo 19-20. Klo 20 alkaa juhlinta isommalla porukalla. Suomen ainoa lesbokuoro, iki-ihana Kaupungin Naiset laulaa kotimaisen lyriikan sanoittamaa ja Petra Lampisen säveltämää sielukkaan humoristista musiikkia. Suomen makein naisbändi, kuusihenkinen Jonna Ortju & Namu vauhdittaa meininkiä ammattilaisottein tanssi- & iskelmämusiikilla vetäen myös railakkaampaa bilemusaa. Hittiputkea ja ikivihreää riittää myös DJ Lailiksen levylautaselta.

Vahva ehdokas illan suosikkijuomaksi on Mummolaakson oma nimikko-olut, jota myydään vain näissä bileissä!

Bileet ovat naisille, ikäraja 18v.

Liput 10€/15€ + eteispalvelumaksu. Alennus Mummolaaksojen ja Setan jäsenjärjestöjen jäsenkortilla.

Hämeenlinnantie 357, 17500 Padasjoki

Syysleirille matkataan tänä vuonna Padasjoelle. Majoitustilat ovat leirikeskuksen päärakennuksessa, jossa vuodepaikkoja on 46, joten tilaa riittää kaikenlaiseen toimintaan.

Käytössämme on rantasauna sekä kylpytynnyri. Rannalla on nuotiopaikka ja muutama soutuvene. Isossa keittiössä kokkaillaan yhdessä aamiaiset, muut ruokailut hoitaa vanha tuttu emäntämme Eija.

Viikonlopun aikana voi virkistäytyä saunomalla, uimalla ja kalastelemalla. Notskipaikalla hengaillaan makkaraa paistellen, kaloja grillaten ja nokipannukahveja keitellen. Lisäohjelmana perinteiset mölkkykisat sekä muita seurapelejä. Omia polkujaan kulkeville löytyy ulkoilu-, marjastus- ja sienestysmaastot. Valinnanvaraa siis riittää.

Perjantai-illasta sunnuntaihin kestävän täysihoitoviikonlopun hinta on Mummolaakson jäsenille 100€ ja ei-jäsenille 150€. Majoitus on 2-4 hengen huoneissa riippuen osallistujamäärästä. Koirat ovat sallittuja. Pakkaa mukaan lakanat, pyyhe ja virvokkeet. Omat virvelit, pingismailat ja muut liikuntavarusteet voi tuoda mukanaan.

Ilmoittautuminen 15.8. mennessä: info@mummolaakso.fi.

Matkaa Helsingistä on 160 km ja Tampereelta n. 115 km. Kysele tarvittaessa kimppakyytiä Mummiksen fb-ryhmässä. Lisätiedot ja kuvat: www.hollolanseurakunta.fi/kirkot-ja-tilat/leiri-ja-kurssikeskukset/sarsjarven-leirikeskus-padasjoki-

Jäsenenä pysyt kuulolla Mummojen menoista

Jäsenmaksun maksamalla saat alennusta koko vuoden bileistä, teatterivierailujen lipuista, retkien osallistumismaksuista ja muista mieltäkohottavista tapahtumista. Ja jäsentiedotteen meilitse pdf:nä tai postitse kotiin.

Jäsenmaksut 2019:

  • perusjäsenmaksu 30 €
  • pienituloiset 20 €
  • kannatusjäsenmaksu 100 €

Ilmoita osoitteenmuutoksesta info@mummolaakso.fi.

Lue lisää!