Kaffetapaamiset keväällä, Turku

Kitchen & Café Stockmann, Kristiinankatu 11, 20100 Turku
perjantaina 6.3.2020 ja 17.4.2020 alkaen klo 18

Kaffetapaamiset jatkuvat Stockmannin tavaratalon 2. kerroksen Fazer-kahvilassa, jossa on myös ruokaa tarjolla. Iltaa jatketaan kello kuudesta niin kauan kuin juttua riittää.

Jos porukka alkaa käymään, niin huhtikuun jälkeen siirrytään johonkin kesäiseen terassikahvilaan. Siitä tiedotetaan lähempänä nettisivuilla ja Turun Mummolaakso- facebookryhmässä.

Turun yliopiston kasvitieteellinen puutarha, Ruissalontie 215

Kevät alkaa Ruissalon kasvitieteellisestä puutarhasta! Puutarhassa on sekä iso ulkopuutarha-alue, joka on maksuton ja lisäksi useita sisäkasvihuoneita. Sisällä on myös kahvila.

Puutarhan ulkoalue on kooltaan noin 23 hehtaaria ja siellä kasvaa yli 3000 kasvilajia ja -lajiketta. Ulkopuutarha on auki vuoden ympäri ja sieltä löytyy kukkivia kasveja huhtikuulta marraskuulle. Kasvitieteellisen puutarhan kuudessa kasvihuoneessa on noin 2 000 kasvilajia ja -lajiketta. Kasvihuoneissa tapaa eksoottisten erikoisuuksien lisäksi monia asuinhuoneista ja etelänmatkoilta tuttuja koriste- ja hyötykasveja.

Tavataan Puutarhan portilla klo 13. Bussi numero 8 lähtee Puutorilta klo 12.30. Omalla autolla tullessa opastus pääpysäköintialueelle on noin 200 metriä ennen puutarhaa. Parkkipaikalta johtaa puutarhaan autotien alittava jalankulkureitti.

Pääsymaksu sisäkasvihuoneisiin 7€, eläkeläiset 5€

Turku: Mökkeilyä Säkylässä pe-su 24.-26.4.

Turun Seudun Mummolaakso kutsuu viettämään perinteistä kevään mökkiviikonloppua Säkylän Pyhäjärven rannalle Kolvaalle.

Hyvä seura, ulkoilu, sauna ja illanvietto - siitä on rento vapaa-aika tehty. Tulkaa mukaan kaikki vanhat ja uudet mökkihöperöt. Kyyti järjestyy Yläneeltä, mikäli kuljet bussilla.

Maksu 25 € Turun Mummolaakson jäseniltä, 35 € muilta. Maksut Holvin kautta holvi.com/shop/turunmummot/.

Ilmottautumiset ja lisätiedot turunmummot@gmail.com.

Turun Linnansatama, Ensimmäinen Linja, 20100 Turku

Turun Mummiksen keväinen 23h mummoristeily taas toukokuussa! Lähtö Viking Linen Viking Grace -laivalla perjantaina klo 20:55 ja paluu Turkuun lauantaina klo 19:50.

Varaa oman makusi mukainen hytti 22.5. Turku-Tukholma 23h iltaristeilylle ja maksa matka itse. Kimppahytin jakamiseen voit kysellä matkaseuraa esim. Mummolaaksojen fb-ryhmissä.

HUOM! Varauksen tehtyäsi ilmoita osallistumisestasi mahdollisimman pian myös sähköpostiimme turunmummot@gmail.com. Tämä siitä syystä, että ilmoitamme lähtijöille hyvissä ajoin, missä ja monelta tapaamme laivalla perjantai-iltana. Ja kyllä, ilmoitamme myös, missä on etkot ennen laivaa!

Lauantaille olemme jälleen varanneet konferenssitilan klo 12.00 – 14.00 (Suomen aikaa). Siellä on vapaamielistä jutustelua, tutustumista ja tulevien tapahtumien suunnittelua. Kokoustelu ei ole pakollinen, mutta siellä tunnetusti syntyy aina parhaat ideat uusia tapahtumia varten.

Lisätiedot Turun Mummolaakson nettisivuilta ja turunmummot@gmail.com.

Turun Mummolaakson juhannus Mansikkakarilla pe-su 21.-23.6.

Mansikkakari, 23310 Taivassalo

Taas mennään hienoon leirikeskukseen ihan meren rannalle.

Sisällä on tilaa reilusti yli kolmellekymmenelle hengelle, useita neljän hengen huoneita. Lisäksi tilava rantasauna, nuotiopaikka, tasainen auringonottokallio ja muut mukavuudet! Matkaa Turusta on 44 km.

Taivassalossa on myös historiallisia nähtävyyksiä, mm. Kyynelten kallio, jossa vuonna 1665 mestattiin kaksi pappilan renkipoikaa tuomittuina "sodomiittisista synneistä".

Viikonlopun hinta Turun Seudun Mummolaakson jäseniltä 30€, muut 45€. Maksa osallistumismaksu etukäteen verkkokaupassa.

Lisätiedot, ajo-ohjeet ja maksulinkki löytyvät Turun Mummojen verkkosivulta.

Mummiksen Turku Pridebileet la 22.8. klo 18-01

Ravintola Kåren, Hämeenkatu 22, 20500 Turku

Turun Mummolaakso järjestää Kårenin isossa salissa mahtavat Pridebileet, jotka huipentavat tämän viikon Prideviikon ja kulkuepäivän Turussa!

Musiikkia iskelmästä nykypoppiin ja nostalgiasta ajan hermolle! Musiikista vastaa DJ Piia! Muusta ohjelmasta tiedotetaan myöhemmin Turun Seudun Mummolaakson verkkosivuilla ja fb-ryhmässä

.