Sunnuntaikävelyt Turussa

Kun suositukset lähikontaktien osalta sallivat, niin kävelytreffit jatkuvat sunnuntaisin klo 14.00 alkaen 14.2. Tapaamispaikkana Turun Kaupunginteatterin (entisen Kivi-ravintolan edessä) oleva Aleksis Kiven patsas. Kävellään ja vaihdetaan kuulumisia, samalla saamme pikku hiljaa seurata kevään tuloa, mikäs sen mukavampaa!

Tarkista toteutumistilanne Turun Mummolaakson facebook-ryhmästä. Viimeisellä kerralla 13.6. klo 14.00 menemme yhdessä Samppalinnanmäelle piknikille.

Kaffetapaamiset keväällä, Turku

Café Sirius, Linnankatu 2, 20100 Turku

Jatkamme suosittuja kahvitteluja jälleen perjantaina 14.5. klo 17.00 alkaen Café Siriuksessa eli Pääkirjaston kahvilassa. Tule mukaan vaihtamaan kuulumisia kahvin tai skumpan äärelle ja saat iloisen alun viikonlopun viettoon! Tapaamiset jatkuvat joka kuukauden toisena perjantaina kesäkuulle asti. Seuraavat kaffettelut: perjantai 11.6. klo 17.

Kahvitteluissa otetaan huomioon aina vallitseva koronatilanne, eli toivomme että kahvila on auki ja varmaan jo tarkeneekin istua ulkona kirjaston sisäpihalla. Poikkeuksista ilmoitamme facebookin facebookin Turun Mummolaakso -ryhmässä.

Turun Mummolaakson brunssi ja lukupiiri 15.5.

Brunssitreffit lauantaina klo 11.00 Aboa Vetuksessa. Brunssi on omakustanteinen, mutta tarvitsemme ilmoittautumiset pöytävarausten takia. (Jos koronatilanne sallii.) Ilmoittautuminen tekstiviestillä Jaanalle viimeistään viikkoa ennen!

Lukupiirin tapaaminen on brunssin jatkoilla ja paikka päätetään brunssin yhteydessä. Luetaan Anne Vuori-Kemilä: Mustaa jäätä.

Etäyhteys järjestetään. Ilmoittaudu mukaan sähköpostimme kautta! turunmummot@gmail.com

Turku: Piknik Samppalinnanmäellä 13.6.

Viimeisellä kävelykerralla sunnuntaina 13.6. klo 14.00 menemme yhdessä piknikille! Tervetulleita kaikki, vaikka ei kävelyillä olisi käynytkään. Omat eväät ja muut virvokkeet mukaan.

Samppalinnanmäki on sama puistoalue, jossa yhdellä sivulla on Luostarivuoren koulu, yhdessä kulmassa Samppalinnan maauimala ja toisella puolella Kaskenkatu. Siellä on myös näköalapaikkana tuttu Petreliuksen muistomerkki (Äiti ja lapsi -patsas), joten tavataan siinä. Jos tulet myöhemmin, joukon kyllä löytää varmasti, puisto on sen verran pieni ja avara.