Tampereen mummojen torstaitapaamiset

Pirkanmaan Setan toimisto, Kuninkaankatu  15 A 1, 33210 Tampere

Tampereen mummojen toimistotapaamiset kerran kuussa klo 18:30 torstaisin 12.1., 9.2., 9.3., 13.4., 11.5.  ja 8.6.2017.
Tarkista tapaamisten teemat fb-ryhmästä, niitä saa ehdottaakin!

Lisätiedot: tampereenmummolaakso(at)gmail.com ja avoin facebook-sivu Tampereen Mummolaakso

Juhlanäyttely
Teatterikorkeakoulun Tori-aula, Haapaniemenkatu 6, 00530 Helsinki 

Näyttely voimanaisen teatteriurasta ja itsenäisen Suomen mittaisestaelämänkaaresta Taideyliopiston teatterikorkeakoululla. Näyttely koostuu valokuvista ja kaksikielisistä kuvateksteistä, joukossa Vivican ajatelmia niin elämästä kuin teatterista. Sen ovat koonneet Ralf Forsström ja Katarina Lindholm. Näyttely on aiemmin ollut esillä Teatterimuseossa. Avajaiset ovat J.L. Runebergin ja V. Bandlerin syntymäpäivänä 5.2.alkaen klo 13.

Avoinna arkisin klo 9-19 ja viikonloppuisin klo 10- 15, vapaa pääsy.

Mökkeilyä Sauvon Ahtelassa 24.-26.3.

Turun Mummolaakso kutsuu viettämään viikonloppua Kompassi-mökkille

Hyvinvarustetussa tilavassa mökissä on käytettävissä mm. puusauna, takka ja piano. Ulkoilua ja ulkona viihtymistä varten löytyy kolme grillikatosta, nuotiopisteitä, ruokailukatoksia, suunnistusreittejä, frisbeegolfrata, uimaranta ja ulkoilmateatteri. Omat eväät ja virvokkeet. Ahtelaan ei voi ottaa mukaan koiria.

Viikonlopun hinta Turun Mummolaakson jäsenille 30€, muille 40€.
Lisää Facebook-tapahtumassa ja turunmummot@gmail.com

Turun Mummolaakso astuu laivaan!

Risteile Mummojen seurassa Viking Gracella Turku-Tukholma-Turku. Lähtö perjantaina n. klo 20:55, lyhyt aamupysähdys Tukholmassa ja paluu lauantaina n. klo 19:50.

Jokainen varaa itse matkansa ja hytin. Ilmoittaudu lisäksi Paulalle yhteisistä aktiviteeteista sopimiseksi. Lisätiedot fb-sivulta Turun Mummolaakso ja turunmummot@gmail.com.

Uusi Mummoryhmä vireillä Jyväskylään


Jyväskylän suunnalla on herännyt kiinnostusta mummolaaksotoiminnan käynnistämiseen. Jos olet kiinnostunut verkostoitumaan paikallisten vanhempien lesbojen ja bi-naisten kanssa, niin ota yhteyttä Ritvaan: ritvamikkonen2 (at) gmail.com.

Kulttuuria kaikille -palvelun ja Setan yhteishankkeessa 2016-2017 tehdään näkyväksi LHBTIQ-vähemmistöjen historiaa osana itsenäisen Suomen historiaa, kerätään uutta tietoa vähemmistöjen arjesta sekä lähestytään taidetta ja kulttuuria lhbtiq-näkökulmista. Mummolaakso edistää hanketta ja muistiedon keräystä omissa tapahtumissaan 2017.

Käy liittämässä SKS:n karttapohjaiseen Muistikko-verkkopalveluun omat sateenkaarevat muistorikkaat paikkasi.

SLS:n Minoritet i minoriteten -kyselyssä kerätään tietoa sateenkaarevista käsitteistä, kielen merkityksestä ja identiteeteistä. Voit vastata ruotsin lisäksi myös suomeksi tai englanniksi.

Werstas, SKS ja Työväen arkisto keräävät sateenkaarevia kuvia, asiakirjoja ja esineitä.

Ota muistelutyö tehtävälistallesi ja käy hakemassa inspiraatiota Mummolaakson muisteluvuoden tilaisuuksista!