Jäseneksi liittyminen tapahtuu maksamalla jäsenmaksu Mummolaakso ry:n tilille:
Ålandsbanken IBAN FI16 6601 0001 1859 82 tai joko käteisellä tai pankkikortilla yhdistyksen maksullisissa tilaisuuksissa. Jäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus.

Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain ja jäsenyys ei uusiudu automaattisesti. Vuodelle 2020 jäsenmaksu on 30 €, pienituloisilta 20 €. Yhdistyksen toimintaa voi myös tukea maksamalla kannatusjäsenmaksun on 100 €.

Muista ilmoittaa maksun viestikentässä nimesi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi, jolloin saat jäsenkortin paluupostissa ja 4 kertaa vuodessa ilmestyvän jäsentiedotteen sähköpostilla. Jäsenenä saat alennusta yhdistyksen monista antoisista tilaisuuksista. Jäseneksi liittyessä hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen jäsenrekisteriin tietosuojaselosteen käyttötarkoituksessa.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää ja otamme vastaan ideoita toiminnan kehittämiseksi.

Lahjoittaminen

Mummolaakson toimintaa voit tukea lahjoittamalla rahaa Setan keräystilin kautta:

Keräystili IBAN: FI21 8000 1571 0819 35; BIC: DABAFIHH. Viitenumerolla 500102 maksetut summat ohjataan Mummolaakso ry:lle. Setan verkkosivulla Tue Mummolaaksoa voit myös maksaa kännykällä MobilePay-maksulinkin kautta.

Rahankeräyslupa RA/2019/640

Luvan saaja: Seta ry. Luvan myöntäjä: Poliisihallitus ((6.8.2019). Toimeenpanoaika: 1.1.2020-31.12.2021. Toimeenpanoalue: koko Suomi lukuunottamatta Ahvenanmaata

Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Kerätyt varat käytetään Mummolaakso ry:n seniorityöhön, ihmisoikeustyöhön, koulutustoimintaan, vertaistukitoimintaan, viestintään sekä muuhun yhdenvertaisuutta edistävään toimintaan ja palveluihin. Varoilla järjestetään vertaistuellisia ryhmiä, teemallisia työpajoja ja tapahtumia.
Varojen käyttöajankohta: Kerätyt varat käytetään pääsääntöisesti sinä kalenterivuonna kuin ne on kerätty. Kuitenkin erityistilanteissa varojen käyttö voi tapahtua kahden kalenterivuoden kuluessa lahjoituksesta.

Sääntöjensä mukaan Mummolaakso ry voi myös vastaanottaa testamentteja ja muita lahjoituksia. Annamme mielellään neuvoja, jos haluat edistää Mummolaakson toimintamahdollisuuksia jälkisäädöksellä.