Liity jäseneksi

Jäseneksi liittyminen tapahtuu maksamalla jäsenmaksu Mummolaakso ry:n tilille Ålandsbanken IBAN FI16 6601 0001 1859 82 tai käteisellä yhdistyksen tilaisuuksissa. Jäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus.

Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain ja jäsenyys ei uusiudu automaattisesti. Vuodelle 2018 jäsenmaksu on 27 €, pienituloisilta 17 €. Yhdistyksen toimintaa voi myös tukea maksamalla kannatusjäsenmaksun on 100 €.

Muista ilmoittaa maksun viestikentässä nimesi ja osoitteesi, jolloin saat jäsenkortin paluupostissa ja 3-4 kertaa vuodessa ilmestyvän jäsentiedotteen joko postitse tai sähköpostilla. Jäsenenä saat alennusta yhdistyksen monista antoisista tilaisuuksista. Jäseneksi liittyessä hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen jäsenrekisteriin tietosuojaselosteen käyttötarkoituksessa.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää ja otamme vastaan ideoita toiminnan kehittämiseksi.

Lahjoittaminen

Mummolaakson toimintaa voit tukea lahjoittamalla rahaa Setan keräystilin kautta.

Tilinumero: IBAN: FI21 8000 1571 0819 35; BIC: DABAFIHH

Laita maksuviiteeksi: 2927  (Mummolaakso ry)

Rahankeräyslupa RA/2017/1106
Luvan saaja: Seta ry. Luvan myöntäjä: Poliisihallitus (3.11.2017) Toimeenpanoaika: 3.11.2017-31.12.2019 Toimeenpanoalue: koko Suomi lukuun ottamatta Ahvenanmaata. Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Kerätyt varat käytetään Mummolaakso ry:n ihmisoikeustyöhön, koulutustoimintaan, vertaistukitoimintaan, yhteisölliseen viestintään sekä muuhun yhdenvertaisuutta edistävään toimintaanja palveluihin. Varoilla järjestetään vertaistuellisia ryhmiä,teemallisia työpajoja ja tapahtumia. Varojen käyttöajankohta: Kerätyt varat käytetäänpääsääntöisesti sinä kalenterivuonna kuin ne on kerätty.Kuitenkin erityistilanteissa varojen käyttö voi tapahtua kahdenkalenterivuoden kuluessa lahjoituksesta.

Sääntöjensä mukaan Mummolaakso ry voi myös vastaanottaa testamentteja ja muita lahjoituksia.