Jäseneksi liittyminen tapahtuu maksamalla jäsenmaksu Mummolaakso ry:n tilille:
Ålandsbanken IBAN FI16 6601 0001 1859 82 tai käteisellä yhdistyksen tilaisuuksissa. Jäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus.

Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain ja jäsenyys ei uusiudu automaattisesti. Vuodelle 2020 jäsenmaksu on 30 €, pienituloisilta 20 €. Yhdistyksen toimintaa voi myös tukea maksamalla kannatusjäsenmaksun on 100 €.

Muista ilmoittaa maksun viestikentässä nimesi ja osoitteesi, jolloin saat jäsenkortin paluupostissa ja 3-4 kertaa vuodessa ilmestyvän jäsentiedotteen joko postitse tai sähköpostilla. Jäsenenä saat alennusta yhdistyksen monista antoisista tilaisuuksista. Jäseneksi liittyessä hyväksyt henkilötietojesi tallentamisen jäsenrekisteriin tietosuojaselosteen käyttötarkoituksessa.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää ja otamme vastaan ideoita toiminnan kehittämiseksi.

Lahjoittaminen

Setan jäsenjärjestönä Mummolaakson toimintaa voi tukea lahjoittamalla rahaa MobilePaylla Setan lyhytnumerolla 16503. Viestikenttään on kirjoitettava viitenumero 2927, joka ohjaa summan Mummolaaksolle. Maksulinkki ja ohjeet verkkosivulla Tue Setaa.

Rahankeräyslupa RA/2017/1106

Luvan saaja: Seta ry. Luvan myöntäjä: Poliisihallitus (3.11.2017). Toimeenpanoaika: 3.11.2017-31.12.2019. Toimeenpanoalue: koko Suomi lukuunottamatta Ahvenanmaata

Kerättävien varojen käyttötarkoitus: Kerätyt varat käytetään Seta ry:n ja sen jäsenjärjestöjen ihmisoikeustyöhön, koulutustoimintaan, vertaistukitoimintaa, yhteisölliseen viestintään, viestintään, nuorisotyöhön sekä muuhun yhdenvertaisuutta edistävään toimintaan ja palveluihin. Varoilla järjestetään vertaistuellisia ryhmiä, teemallisia työpajoja ja tapahtumia. Lisäksi varoja voidaan käyttää venäläisten lhbtiq-järjestöjen -ihmisoikeuspuolustajien tukemiseen Suomessa tai Venäjällä. Tarkempi käyttötarkoitus määräytyy lahjoituksen viitenumeron perusteella tai erityiskampanjoiden osalta se ilmoitetaan erikseen.
Varojen käyttöajankohta: Kerätyt varat käytetään pääsääntöisesti sinä kalenterivuonna kuin ne on kerätty. Kuitenkin erityistilanteissa varojen käyttö voi tapahtua kahden kalenterivuoden kuluessa lahjoituksesta.

Sääntöjensä mukaan Mummolaakso ry voi myös vastaanottaa testamentteja ja muita lahjoituksia. Annamme mielellään neuvoja, jos haluat edistää Mummolaakson toimintamahdollisuuksia jälkisäädöksellä.