Uutisarkistopoiminto:

Teatterivierailu Kauan on kukkineet omenapuut 18.2.2023

 

Elämänhalu ja asenne kohdallaan vielä kahdeksankymppisenä? Seela Sellan kaunistelematon tulkinta vanhuudesta selviämisestä.

Aleksanterin teatteri, Bulevardi 23-27, 00180 Helsinki

Martti Joenpolven novellista muokatussa näytelmässä iki-ihana Seela Sella esittää vanhustentalossa elävää Klaaraa. Vanhusten arki laitoksessa on toisteisuuteen jähmettynyttä mutta Klaaralla on vielä kiire elää.

Teoksen ensi-ilta oli 2021, jolloin Seela Sella ja Martti Joenpolvi täyttivät 85 vuotta. Esitys on sen jälkeen kiertänyt lukuisilla näyttämöillä ympäri maata. Toisena näyttelijänä on muusikko Anne-Mari Kivimäki, joka on myös säveltänyt esityksen musiikin. Ohjaus: Kari Paukkunen. Kesto n. 45 min, ei väliaikaa.

”Keskustelua voidaan käydä siitä, mitä vanhuuteen kuuluu ja saa liittää. Sitä keskustelua käy tämä esityskin. Mutta jos vanhassa ihmisessä ovat kaikki ikäkaudet päällekkäin kuin sipulissa, ne todella ovat tässä esityksessä!”Kulttuurikuplia-blogi

Liput Mummolaakson jäsenille 25 euroa, ei-jäsenille 35 euroa. Sitova ilmoittautuminen ja maksu Mummolaakson tilille FI16 6601 0001 1859 82 viimeistään 10.2.