Uutisarkistopoiminto:

Syysleiri Särsjärvellä pe-su 23.-25.9.2022

 

Lepakkojen puuhaleiri Padasjoella on täynnä, peruutuspaikkoja voi kysellä.

Särsjärven leirikeskus
Hämeenlinnantie 357, 17500 Padasjoki

TÄYNNÄ! Ilmoittaudu jonoon, jos viime hetken peruutuspaikka kiinnostaa.

Lataa akut viikonloppuleirillä Padasjoen kirkonkylän lähettyvillä! Leirikeskuksessa on hyvät tilat moneen aktiviteettiin ja mutkattomaan seurusteluun.

Luonnon helmassa voi ulkoilla, sienestää, marjastaa, kalastaa ja soudella omaan tahtiin tai porukassa. Sisäsauna, puulämmitteinen rantasauna sekä uimalaituri viileitä vesiä pelkäämättömille. Sopivalla säällä käytettävissä on nuotiopaikka nokipannukahvitteluun ja tunnelmointiin. Pihalajeina mölkky, pingis ja vähemmän vakavamieliset seurapelit.

Makuupaikat ovat 2-3 hengen huoneissa riippuen osallistujamäärästä. Koirat ovat sallittuja. Pakkaa mukaan lakanat, pyyhe ja virvokkeet. Ruokailu sisältyy hintaan. Makuuhuoneet siivotaan itse ennen lähtöä ja yhteiset tilat porukalla.

Matkaa Helsingistä on 160 km ja Tampereelta n. 115 km. Kimppakyytejä pyritään järjestämään.

Perjantai-illasta sunnuntaihin kestävän täysihoitoviikonlopun hinta on Mummolaakson jäsenille 100€ ja ei-jäsenille 150€. Sitovat ilmoittautumiset ja maksut viimeistään 31.8.: info@mummolaakso.fi ja tilinumero FI16 6601 0001 1859 82. Paikat varataan maksujärjestyksessä ja ne täyttyvät nopeasti!