Uutisarkistopoiminto:

Tee-se-itse mummistoimintaa virtuaalisesti 18.6.2022

 

Opiskele etäkurssilla ryhmässä miten kivaa ja kiinnostavaa verkkosisältöä voi itse julkaista ja jakaa verkossa.

Google Meet etätapaaminen 18.6. klo 12 mutta myöhemminkin voi liittyä mukaan.
Ilmoittaudu mukaan digitiimiin google-lomakkeella tästä (edellyttää kirjautumista google-tilillesi) tai meilaa info@mummolaakso.fi. Etäkokouslinkki meilataan 16.6.

Digiteknologian luovalla käytöllä olisi mummoikäisille lesboille ja muille lepakoille paljon annettavaa. Yhteisöllisyyttä on jo pitkään ylläpidetty myös virtuaalisesti somen välityksellä, mutta verkossa soisi olevan enemmänkin lbtq-naisten erityisistä teemoista ammentavaa sisältöä. Itse tuotettua ääntä, kuvaa ja tekstiä omannäköistä elämää juhlivista asioista.

Tällainen sisältö tekisi mummisyhteisöä tutuksi isommalle yleisölle ilman fyysisiä rajoja ja edistäisi luovaa vuorovaikutusta lepakkokansan kesken. Nämä tavoitteet mielessä Mummolaaksossa ollaan käynnistämässä virtualisointikokeilua, johon kaikki kiinnostuneet kutsutaan osallistumaan.

Huhtikuussa aloitetaan etäopiskeluna tutustuminen erilaisiin verkossa tapahtuviin viestintäsovelluksiin ja –tekniikoihin kuten podcastien tekemiseen, tapahtumien striimaamiseen verkossa ja jaettavien kyselyiden tekemiseen. Maksuttomalla etäkurssilla osallistujat asettavat itse omat tavoitteensa, ja jakavat tietojaan ja tuotoksiaan muiden kanssa yhdessä sovittavan aikataulun mukaan.

Osallistujille on tarjolla aineistoa muutamiin alustoihin tutustumiseksi, sen jälkeen paneudutaan itseä kiinnostaviin aihealueisiin yksin tai yhdessä. Kaikki aineisto suunnitellaan ja toteutetaan itse. Kurssikaverit toimivat harjoitteiden testiyleisönä ja kommentoijina. Valmiita virtuaalisisältöjä voi linkittää Mummolaakson verkkosivuille ja someen.

Tekniikat ovat kaikkien ulottuvilla, ota bittivirta haltuusi!

Seuraa aikatauluja ja päivityksiä facebookissa.