Liity jäseneksi

Jäseneksi liittyminen tapahtuu maksamalla jäsenmaksu Mummolaakso ry:n tilille Ålandsbanken IBAN FI16 6601 0001 1859 82 tai käteisellä yhdistyksen tilaisuuksissa. Jäsenet hyväksyy yhdistyksen hallitus.

Jäsenmaksu maksetaan kalenterivuosittain ja se ei uusiudu automaattisesti. Vuodelle 2017 jäsenmaksu on 27 €, pienituloisilta 17 €. Yhdistyksen toimintaa voi myös tukea maksamalla kannatusjäsenmaksun on 100 €.

Muista ilmoittaa maksun viestikentässä nimesi ja osoitteesi, jolloin saat jäsenkortin paluupostissa ja 3-4 kertaa vuodessa ilmestyvän jäsentiedotteen joko postitse tai sähköpostilla. Jäsenenä saat alennusta yhdistyksen monista antoisista tilaisuuksista.

Sähköpostiosoitteemme on info(at)mummolaakso.fi.

Postiosoite: Mummolaakso ry - Gummedalen rf, PL 97, 00531 Helsinki.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää ja otamme vastaan ideoita toiminnan kehittämiseksi.

Lahjoittaminen

Setan jäsenjärjestöille voit tehdä kohdennettuja lahjoituksia tilisiirrolla:
Tue Setaa.

Sääntöjensä mukaan Mummolaakso ry voi myös vastaanottaa testamentteja ja muita lahjoituksia.